miercuri, 6 mai 2015

Poarta bijuteriile din coral in calatorii

           Coralul- o piatra semipretioasa de natura organica

      Ca si perlele, coralul este o gema recoltata de pe fundul oceanelor. Se gaseste intr-o mare varietate de culori, incepand de la alb, auriu, roz, oranj, rosu si terminand cu negru. In principiu este o piatra care nu luceste, dar datorita slefuirii sau fatetarii poate avea o suprafata lucioasa.
   

      Este folosit atat pentru realizarea de obiecte decorative cat si pentru bijuterii sau obiecte de cult. Asezat la capul patului sau sub perna protejeaza impotriva cosmarelor si a insomniei. Aduce un somn linistit si odihna.
       Purtat in buzunar sau ca bijuterie atunci cand mergeti in calatorii protejeaza de accidente si jafuri. Era piatra purtata de marinari pentru a se intoarce acasa cu bine.
      Este o piatra indeobste protectoare pentru batrani si copii. Pusa la gatul copiilor se spune ca scade febra si-i pazeste de bolile copilariei. Romanii il foloseau la diagnosticare, culoarea pietrei schimbandu-se in cazul imbolnavirii.
 
      Este o piatra care protejeaza si reface relatiile de familie, fie ca sunt intre soti, frati sau copii si parinti. este o piatra benefica pentru cuplu, pentru fertilitate, pentru tulburari sexuale. 
       Este piatra zodiilor Berbec, Taur, Balanta si Pesti. Este un cadou potrivit pentru aniversarea a 35 de ani, de casatorie sau de la nastere. 
 

           Magazinul nostru, cadourisiperle.ro va sta la dispozitie cu o gama de bijuterii de coral, bijuterii cu perle si coral, coral si argint, intr-un design de buna calitate. 

   
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea