vineri, 3 octombrie 2014

Ametistul, piatra succesului in afaceri

                           Piatra tuturor zodiilor

      Ametistul este piatra cu o influenta pozitiva imensa in mediul oamenilor de afaceri, al managerilor, celor care activeaza in showbusiness, al elevilor si-al studentilor, al oamenilor de stiinta.      
      Isi extinde beneficiile mai ales asupra celor nascuti sub influenta numerelor 3,4,8.
Ametistul protejeaza impotriva gandurilor negative, impotriva blestemelor, pericolelor, tradarii si deceptiei. Aduce stabilitate financiara, putere, recunoastere, stabilitate, fericire, amplificand capacitatile intelectuale si spirituale, intuitia, increderea in sine, respectul pentru propria persoana.

       Ajuta la renuntarea la vicii, ajuta pe dependentii de tutun, alcool, etc, ajuta la realizarea pe plan profesional si in succesul in cariera.
     
      Beneficiile lui asupra sanatatii sunt diverse: absoarbe durerea in piatra, este foarte bun in reglarea insomniei, vindeca migrenele, echilibreaza glicemia. Este o piatra benefica pentru alergici, trateaza durerile de spate, ajuta la regenerarea tesuturilor.
       Chiar fara aceste beneficii, ametistul este o piatra foarte frumoasa, culoarea sa intensa scotand in evidenta eleganta.
      Va invitam in magazinul nostru cadourisiperle.ro pentru a cumpara bijuterii cu ametist si perle naturale sau pentru o comanda personalizata.


                                                                                                                                                                    

     Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea