joi, 30 ianuarie 2014

Top 5 cereri in casatorie

                                           

                                                 Cele mai originale cereri in casatorie

       
      Pentru ca se apropie Valentine’s Day si indragostitii din toata lumea  deja incep sa planuiasca cea mai frumoasa cerere in casatorie, am facut un top 5  al celor mai originale cereri:

Locul 5: Tom Cruise folosit pe post de petitoare
In 2004 actorul a aparut la o televiziune portugheza pentru a cere in casatorie in numele cameramanului sau Joao Martins pe iubita acestuia Sonia.
-Sonia, trebuie sa te mariti cu Joao. Te rog. Ne-a innebunit. Se gandeste numai la tine cand sta in spatele camerei, a spus Tom Cruise despre cameramanul impreuna cu care lucrase la Ultimul Samurai.
   

Locul 4. Ucrainianul Ghenadi Zaneschi a platit 10.000 de euro pentru a inchiria o companie de teatru care sa joace un spectacol regizat in acest scop. Prietena lui a primit bilete in primele randuri si la un moment dat acesta a intrat pe scena mascat. In loc sa rosteasca replica, el a spus: " Nu aceasta este doamna mea. Femeia pe care o iubesc se numeste Victoria si se afla aici in sala. Victoria, te casatoresti cu mine?" 


Locul 3. Un roman a facut impresie pe internet cu o cerere in casatorie extrem de originala. A fost nevoie de multa organizare si un scenariu bine pus la punct. Mai intai si-a sunat prietena si i-a spus ca masina s-a stricat intr-un sat in apropiere de Oradea si ca are nevoie sa fie recuperat. In drum spre el, tanara a inceput sa fie depasita de masini care aveau afisate mesaje cu cererea in casatorie. 


Locul 2. Isaac Lamb, un actor din Portland a regizat un musical cu sincronizare a buzelor( creatie unica) pentru a formula cerere in casatorie catre iubita sa, coregraf si fosta dansatoare pe Broadway. Pentru acest moment au fost mobilizati 60 de prieteni.  Rezultatul este incredibil:


Locul 1. Cea mai nebuna cerere in casatorie ii apartine lui Josh, un tanar aflat la o petrecere pe acoperisul unei cladiri. Se suie pe marginea cladirii si anunta pe toata lumea ca are o intrebare foarte importanta pentru prietena lui. In momentul in care incearca sa prinda inelul aruncat de prietenul lui cel mai bun, cade in gol. Si...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea