vineri, 2 august 2013

Povestea colierului dublu de perle al reginei

      Colierul preferat de catre Regina Angliei este, se pare, acest colier dublu.  De fapt sunt doua coliere, unul mai mic si altul mai mare, fiecare cu povestea lui.  
      Primul colier a apartinut Reginei Anne si are 46 de perle. Cel de-al doilea, mai lung, a apartinut Reginei Caroline si este realizat, se spune, din cele mai bune 50 de perle din colectia Printului George al II-lea. Acestea au fost lasate coroanei prin testament de Regina Victoria.
      Printesa Elisabeta le-a primit in dar de la parintii sai ca dar de nunta  si aceste coliere au fost personajele principale ale celei mai mari peripetii din ziua nuntii. Pentru ca mireasa s-a hotarat in ultimul moment sa poarte aceste bijuterii, un consilier a fost delegat sa le recupereze de la Palatul St. James unde erau expuse impreuna cu celelalte daruri de nunta. Acesta a rechizitionat limuzina Regelui Norvegiei, a strabatut multimea, a recuperat colierele, si-a facut din nou loc prin multime si a reusit sa ajunga la timp inapoi.

Printesa Elisabeth in ziua nuntii

        Regina poarta foarte des acest colier si pentru ca este o bijuterie care poate fi purtata in multe ocazii.                                                       
       Colier dublu din perle naturale puteti gasi in magazinul nostru online cadourisiperle.ro in 4 culori diferite: cu perle albe, perle roz, perle lavanda si perle negre.
      Colierul este dublu, din perle veritabile negre, de 7-8 mm, de categoria AA, foarte elegant si usor de asortat. Este un cadou de mare efect.  Lungimea siragului cel mai apropiat de gat este de 43 cm. Pentru marimi speciale, va rugam sa ne contactati. Pret - 280 lei

    

            Pentru orice alte combinatii de culori sau marimi va stam la dispozitie.Un comentariu:

Spune-ti parerea