vineri, 9 august 2013

Ce colier de perle sa port?

      Care este colierul de perle potrivit pentru mine? Care este colierul de perle ideal pentru cadou? Ce colier sa asortez la tinuta asta sau la evenimentul asta? Ce marime sa aiba perlele? Ce culoare sa aiba perlele?
      Acestea sunt cele mai frecvente intrebari pe care si le pun clientele noastre. O sa incercam sa va ghidam putin prin acest labirint, dar in final gusturile si amprenta personala conteaza cel mai mult in accesorizare.
1. Ce marime sa aiba colierul?
      Aceste masuri sunt valabile pentru persoanele cu un raport inaltime/greutate obisnuit( nu de manechin infometat) . Cateva kg in plus sau in minus, dupa cum ati observat, aduc modificari si la grosimea gatului. Ca sa fiti sigura, inainte de a comanda un colier, masurati-va. Nu va masurati cu sfoara, ata sau cu centimetrul de croitorie, pentru ca acestea o sa va pacaleasca. Masurati-va cu un alt colier de margele care spre deosebire de o sfoara are o anumita greutate, o anumita grosime, apoi masurati rezultatul.

2. Ce marime sa aiba perlele? 5mm, 8mm, 10 mm?
      Cam asa arata la gatul nostru un colier in functie de marimea perlelor. orice marime poate fi purtata in orice moment al zilei si la orice ocazie, fara limitare, desi s-a observat ca perlele maimari sunt purtate seara sau la evenimente speciale. Atunci cand alegeti un cadou, pentru a nu gresi, nestiind gusturile persoanei, cea mai buna alegere este o marime de perla medie, 7-8 mm.

3. Ce culoare sa aiba perlele?


      Alegerea culorii este o chestie de gust, de personalitate, de necesitate. Persoanele care  isi cumpara pentru prima data un colier de perle isi aleg culoarea alba. Este culoare recomandata atunci cand faceti un cadou, pentru ca nu gresiti. Oricum, perlele albe sunt cele mai vandute, intr-o proportie foarte mare fata de celelalte culori de perle. Roz piersica, roz lavanda, negru, culorile naturale ale perlelor sunt de asemenea cautate de persoanele care incep sa-si diversifice accesoriile. Celelalte culori sunt nuante adaugate perlelor in ultima faza de crestere. Perlele colorate se cumpara pentru a se asorta cu tinute in special de gala, dar si pentru tinutele colorate de vara.

4. Ce forma de colier sa-mi aleg? Simplu, dublu, rasucit, in combinatie cu alte pietre, asimetric?
      Daca este primul colier de perle, cel simplu este idealul, apoi incepeti sa... diversificati. Mai jos gasiti mai multe variante de tinute si colierul care se potriveste lor. Cel mai adesea, partea de sus a rochiei sau a bluzei influenteaza forma colierului.

5. Ce calitate de perle sa-mi aleg?
      Alegerea calitatii este o chestiune de buget. Perlele sunt clasificate de la A la AAAAA. Fiecare A adaugat, aproape dubleaza pretul, astfel incat acesta creste exponential odata cu marirea calitatii perlelor.
        Pentru orice alte detalii puteti apela cu incredere la consultantii nostri de la cadourisiperle.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea