vineri, 2 august 2013

Bijuterii cu tehnica soutache- opere de arta

Soutache - citit simplu sutaş  este  un fir textil cu ajutorul caruia in combinatie cu pietrele pretioase, semipretioase sau alte geme si margele se realizeaza manual bijuterii incredibile. Initial aceasta tehnica era folosita pentru decorarea draperiilor si a uniformelor militare. Imaginatia bijutierilor, mestesugarilor si a celor ce fac bijuterii hand- made au dus aceasta tehnica spre arta, realizand bijuterii care pot costa  mii de euro. Lucrul la aceste bijuterii presupune multe ore de munca, zeci de ore, inventivitate, talent, deprinderi si multa imaginatie, dar si... rabdare.
 
      Exista mai multe tehnici de a realiza bijuterii dupa aceasta metoda: tehnica de baza, cea suprapusa, dantelata si tehnica spirala.
                                                  Colier realizat in tehnica dantelata


                                                  Colier de perle cu aplicatii soutache


                                                 Bratara cu perle si pietre semipretioase


                                                  Cercei cu soutache roz si perle.

      In Colectia Magic la cadourisiperle.ro gasiti seturi extraordinare realizate din perle si soutache.
      

Set Soutache Tyger Eye

Un set cu accente clasice si exotice totodata, realizat in intregime manual din pietre semipretioase-ochi de tigru, cristale si perle naturale albe de marime mare 10 mm, cu un luciu excelent. Tortitele cerceilor sunt din argint de 925 si sunt de foarte buna calitate, cu inchizatoare sigura. Este un set care nu-ti da sansa sa ramai neremarcata.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea