miercuri, 31 iulie 2013

Si barbatii poarta perle

      Will Hanigan ( 30 de ani), noua cucerire a actritei Demi Moore( 50 de ani), are o  perla implantata in partile barbatesti. Este o traditie de familie, el fiind a treia generatie de "pescuitori de perle", procedura fiind facuta de fiecare barbat din familie in perioada adolescentei. In compania lui actrita incearca sa  treaca mai usor prin perioada partajului, dupa divortul de Ashton Kutcher. Demi Moore l-a parasit pe Bruce Willis, pentru mai tanarul cu 15 ani Ashton Kutcher, care l-a randul lui a parasit-o, asa cum se poarta la  Hollywood, pentru Mila Kunis.

      Will Hanigan a cunoscut-o pe Demi Moore la cursurile de yoga. Acesta a fost  pescuitor de perle pentru Paspaley Pearls, un binecunoscut producator de perle din Australia. Acum are propriul sau brand de bijuterii sub numele de Pinc. "Cand vezi o perla frumoasa, inima ti-o ia la goana si ramai fara respiratie. Este ca atunci cand vezi un lucru rar si frumos" a declarat acesta pentru un website de stiri australian.

      Este un tip excentric, prezentat drept " salbatic" de catre presa din America ce traieste mai mult dezbracat si poarta coliere de corali si perle.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea