luni, 15 aprilie 2013

Gaseste-ti stilul !
                                                  Gaseste-ti stilul !

      Toate alegerile tale vorbesc despre tine, in special alegerile vestimentare. Bijuteriile cu perle sunt usor de asortat si sunt foarte versatile. De exemplu:
      Colierul clasic cu perle albe, la baza gatului, poate fi purta ziua la o tinuta bussines, cu o camasa, cu o rochie clasica, iar mai apoi cu o rochie de seara. Este o piesa de baza, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Se poate usor transforma intr-o bratara dubla.


      Colierul lung, supradimensionat se poarta innodat, dat de doua sau trei ori in jurul gatului, sau pur si simplu asa cum este. De asemenea se poate transforma intr-o bratara de efect. 

      Colierul dublu, triplu sau multisir, un colier de mare efect care pune in evident o rochie de seara, poate fi purtat la opera, la gala sau la orice eveniment elegant. Poate avea inchizatori cu pietre pretioase sau semipretioase sau din aur ori argint. Realizat din perle de dimensiuni mai mici poate fi purtat si in mediul office.
      Bratarile si cerceii se sorteaza in functie de gusturile personale, de tinute, de anotimp, de momentul zilei sau de mediul in care va aflati. Uneori, o pereche de cercei cu perle, este tot de ce aveti nevoie, uneori de un set complet de bijuterii. 


      Brosele cu perle  inspira noblete, siguranta, eleganta, scot in evident o rochie sau un taior. Se pot purta in par, ca accesoriu al unei coafuri de seara. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea