duminică, 7 octombrie 2012

Magazin online de bijuterii cu perle naturale     Cadourisiperle.ro este un magazin online specializat in comercializarea bijuteriilor cu perle naturale, argint si pietre semipretioase.
     Magazinul nostru online a aparut in urma cu aproape patru ani. Bijuteriile cu perlele naturale au inceput sa fie din ce in mai mult apreciate pe piata din Romania ca urmare a constientizarii faptului ca pietrele pretioase si semipretioase, perlele, precum si metalele pretioase sunt o investitie.
      Certificatul de garantie pe care il oferim pentru fiecare bijuterie cu perla cumparata si garantia pe satisfactie oferita clientilor, procedurile lejere de returnare a produselor au dus la o crestere rapida a increderii clientului in magazinul nostru. In functie de diversificarea gusturilor clientilor nostri, am marit si schimbat constant gama de produse punandu-le la dispozitie bijuterii de foarte buna calitate, cu perle de Akoya, sau perle Tahitiene, precum si servicii personalizate precum consultanta sau realizarea de bijuterii sau accesorii unicat.
      Faptul ca suntem importatori directi, adica intre noi si cultivatorii de perle din Asia nu exista intermediari, face ca pretul final al unei bijuterii cu perle naturale sa fie unul foarte accesibil, astfel incat orice femeie sa poata fi proprietara unei astfel de bijuterii.
Va asteptam cu drag!


   Echipa http://cadourisiperle.ro/
 

Un comentariu:

Spune-ti parerea